VACATURE
Hasselt & Herent

Vacature - Hasselt

Dossierbeheerder van A tot Z Functie Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van accountancydossiers voor de (Senior) Manager Accountancy. Tijdens de BTW periode sta je in voor de verwerking van de aan– en verkoopfacturen, de bank verrichtingen en zorg je voor een tijdige BTW-aangifte.

Je bereidt de jaarafsluiting van de vennootschappen en eenmanszaken voor en je voert eventuele besprekingen met de cliënt in geval van voldoende dossierkennis.

Je zorgt voor de voorbereiding van bijzondere of ad hoc taken in functie van specifieke technische-inhoudelijke vragen van cliënten. Tevens sta je in voor het opstellen van de personenbelastingen.

Je hebt rechtstreeks contact met de cliënt inzake standaardboekhoudkundige taken en technische aangelegenheden, ten einde correcte boekhoudkundige data te verzekeren bij de cliënt.

Profiel Je beschikt over een master- of bachelorsdiploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit. Je geeft in elk geval blijk van een brede interesse in diverse boekhoudkundige aspecten.

Je beschikt over minimum 3 jaar ervaring in een boekhoudkantoor of fiduciaire, en deze ervaring wordt aangevuld door een brede interesse in diverse boekhoudkundige aspecten.

Een eerste ervaring binnen een accountancykantoor is een troef, maar enthousiaste schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking.

Je beschikt over een gezonde dosis teamspirit en je bent gemotiveerd om samen met je collega’s de vooropgestelde deadlines te behalen. Zin voor initiatief en cliëntgerichtheid vervolledigen je profiel. Aanbod Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt.

Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien.

Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding. Locatie Hasselt Contactpersoon Nicky Jorissen

Is dit de job waarvan u zegt ‘hier ga ik voor’,
bezorg ons dan uw CV met motivatie en recente foto.
  Soliciteer

Vacature - Herent

Vacature senior accountant dossierbeheerder
Werken als accountant?
Ruime ervaring in boekhouding en fiscaliteit?
Op zoek naar een uitdagende finance job in een gedreven accountancykantoor in Herent, nabij Leuven?

Moore Stephens-Engelen is op zoek naar een senior accountant met een fiscale focus, een brede boekhoudkundige expertise en een hoge precisiegraad in de opvolging en afwerking van balansen en fiscale aangiftes.

Van kleine onderneming tot gerenommeerd bedrijf: de accountants en belastingconsulenten van Moore Stephens-Engelen begeleiden tal van bedrijven met fiscale, juridische en boekhoudkundige support op maat van hun ondernemers-DNA. Je financieel talent inzetten voor een gevarieerd klantenportfolio? We breiden ons team in Herent uit met een senior accountant die de boekhouding en fiscaliteit van onze klanten tot in het kleinste detail beheert en controleert. Jouw profiel als senior accountant dossierbeheerder - Je hebt minstens 5 à 10 jaar ervaring in boekhouding en fiscaliteit.
- Je hebt een IAB of BIBF titel, of legt door je uitgebreide ervaring dezelfde kwaliteit aan de dag.
- Balansposten, jaarrekeningen en kwartaalafsluitingen: jij beschikt over een zeer gegronde boekhoudkennis.
- Jij volgt fiscale ontwikkelingen op de voet en hebt een ruime kennis over btw, personen- en vennootschapsbelasting.
- Je werkt dossiers af met een coherente, analytische en kritische blik.
Werken als senior accountant bij Moore Stephens-Engelen Als senior accountant zet je de puntjes op de i van de vennootschapsdossiers van onze klanten. Boekingen nakijken, fiscale aangiftes doorsturen, balanswaarden analyseren en transparant communiceren, ...
Jij draait mee op het hoogste accountancyniveau en staat in voor de eindafwerking van de balansen en fiscale aangiftes.

Uitdagende accountancyvraagstukken? Ons kantoor maakt deel uit van Moore Belgium, één van de grootste onafhankelijke accounting- en consultancybedrijven van België. Een stabiel partnership én sterk kennisnet, want zo pleeg je als senior accountant snel overleg met specialisten van andere kantoren. Daarnaast werk je vlot samen met ons boekhoudteam en ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke.
Kennis, zelfstandigheid én teamspirit troef! Moore Stephens-Engelen, accountancy met karakter Je accountancycarrière naar een hoger level tillen?
Met ruim 30 jaar ervaring en bloeiende kantoren in Hasselt en Herent, combineert Moore Stephens-Engelen een persoonlijke en professionele dienstverlening met een levendige teamsfeer en een aangename werkomgeving. Flexibele uren, inhouse trainingen, externe opleidingsmogelijkheden, maaltijdcheques, ...
Wij bieden een aantrekkelijk loonpakket dat 100% overeenstemt met je kennis en ervaring.
Starten als senior accountant bij Moore Stephens-Engelen? Wij zijn benieuwd naar je profiel.
Stuur je cv en motivatiebrief door naar luc.frederickx@ms-e.be

  Soliciteer


Kantoren

Hasselt
Ilgatlaan 21
3500 Hasselt
+32 (0)11 28 56 99
info@ms-e.be

Herent
Wilselsesteenweg 103
3020 Herent
+32 (0)16 62 29 01 - FAKL
+32 (0)16 40 51 09 - Rediger
fakl@ms-e.be
rediger@ms-e.be

Openingstijden
Maandag - vrijdag
Doorlopend open van 08.00 tot 17.00 uur
Op afspraak: telefonisch