Een persoonlijke aanpak op maat van uw onderneming.

Accountancy Onze accountants beschikken stuk voor stuk over de nodige ervaring en vakbekwaamheid om de boekhouding van uw onderneming professioneel en efficiënt in handen te nemen.
Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor elk accountancy-aspect, zoals:
- Periodieke btw-aangiftes, belastingen, enz.
- Opstellen, presenteren en neerleggen van rapporteringen en jaarrekeningen
- Fiscale optimalisatie
- Maand- en kwartaalafsluitingen

Bovendien begeleiden en adviseren we u onder meer bij eenmalige opdrachten zoals controles, fusies, splitsingen en vereffeningen. Wat uw zakelijke of financiële vraag ook is, we brengen het voor u in orde. Zo kunt u zich blijven focussen op de kerntaken van uw business.

Wist u trouwens dat u altijd en overal een handig overzicht kan bekijken van uw boekhouding? Dat kan dankzij Oktav, het online dashboard dat we u sinds kort aanbieden. Op elk moment ziet u welke stukken reeds verwerkt zijn en wat er nog te doen is. Altijd up-to-date!
Neem contact op met onze dienst Accountancy

Audit Plant u een overname, fusie of splitsing? Dan wilt u, de investeerder of de bank de financiële toestand van de onderneming bewezen zien. Dat is logisch. Reken dus op Moore Stephens-Engelen om onafhankelijke audits uit te voeren. Een toegevoegde waarde voor uw bedrijf, daar zijn we van overtuigd.

Onze bedrijfsrevisoren en auditors pakken onder andere permanente controleopdrachten, waardebepalingen en fraudeonderzoeken aan met een grondige dossierkennis en deskundigheid in verschillende sectoren. Zo garandeert u zich van een stevige basis voor onderhandelingen en ondernemingsplannen.
Neem contact op met onze dienst Audit

Tax Services Zowel KMO’s als grote ondernemingen maken gebruik van onze expertise in fiscaliteit. Onze multidisciplinaire teams werken proactief en bekijken samen met u hoe u uw fiscaal voordeel kan optimaliseren.

Wij adviseren u met plezier én vakkennis bij onder meer de volgende zaken:
- Btw, belastingen en internationale fiscaliteit
- Vastgoedfiscaliteit
- Internationale tewerkstelling
- Fusies en splitsingen
- Structurering van uw vermogen
- Overdracht familiale ondernemingen
- Contracten
Meer weten over onze Tax Services? Contacteer ons!

Business Analytics Een gezonde onderneming die wil blijven groeien, heeft nood aan een duidelijk inzicht in de eigen prestaties. Daarom komt een regelmatige rapportage en analyse van pas. Op basis van deze informatie kunt u immers haalbare zakelijke doelen stellen en slimme toekomstplannen maken.

Met behulp van de laatste technologieën en CRM-systemen volgt Moore Stephens-Engelen alle data van uw onderneming nauwgezet op. Vervolgens bekijken onze bedrijfsanalisten samen met u de mogelijke verbeteringen, uitdagingen en zakelijke voorspellingen.
Neem meteen contact op met Moore Stephens-Engelen
  Ontdek meer details over Business Analytics

CFO Services Bij zakelijke beslissingen moet een bedrijfsleider natuurlijk rekening houden met de financiële stand van zaken. Vooral bij grote ondernemingen is dit een ingewikkelde materie. Een materie waarvoor u best een CFO of financieel manager inschakelt.

Op uw vraag neemt Moore Stephens-Engelen (tijdelijk) uw financieel proces over om het vervolgens te optimaliseren en u te adviseren bij planning en budgettering. Met een correcte rapportage en analyse ondersteunen we uw management bij het bepalen van een realistische toekomstvisie.
Contacteer onze dienst CFO
  Meer informatie over CFO Services

Corporate Finance Langetermijndoelstellingen realiseren? Moore Stephens-Engelen adviseert en assisteert u bij de uitwerking van uw zakelijke ambities. Of het nu over een fusie, een overname, financiële strategieën of andere grootse plannen gaat.

Onze interne en externe experts, gespecialiseerd in accountancy, belastingen, juridische kwesties en zoveel meer, staan daarom voor u ter beschikking. Dit alles natuurlijk met volledige confidentialiteit.
Laat u begeleiden door onze experts in Corporate Finance
  Lees meer over Corporate Finance

Risk Analytics De verborgen risico’s opsporen binnen uw organisatie, dat is specialistenwerk. Ook dat kunt u met een gerust hart aan Moore Stephens-Engelen overlaten. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Wij werken met de meest vooruitstrevende technologieën om eventuele zwakke plekken vlug vast te stellen.

Het gaat dan over uw eigen betaalprocessen en boekhoudkundige risico’s, maar ook over eventuele dreigende faillissementen of frauderisico’s bij klanten, leveranciers of zakenpartners. Met onze handige en betrouwbare applicaties en risicoscans – te bekijken op een interactief dashboard – zorgen we voor een voortdurende, overzichtelijke rapportering.
Benieuwd? Vraag meteen informatie!
  Lees meer over onze dienst Risk Analytics

Strategy & Operations Hoe blijft u als bedrijf succesvol en innovatief? Dankzij een efficiënte en toekomstgerichte aanpak. Wilt u uw strategie aanpassen of een nieuw businessmodel ontwikkelen? Ook dan staat Moore Stephens-Engelen voor u paraat met een team van specialisten op maat van uw organisatie.

Van trajecten uitwerken tot de verbetering van bedrijfsprocessen en managementsystemen. Zelfs bij de vorming en begeleiding van uw medewerkers assisteren we u. Vraag ernaar!
Neem meteen contact op met Moore Stephens-Engelen
  Meer details over Strategy & Operations

Legal Services Elke ondernemer krijgt weleens te maken met juridische kwesties. Doet u bijvoorbeeld zaken op internationaal vlak, dan zijn er dikwijls complexe regelgevingen waar u rekening mee moet houden.

Wij adviseren u met plezier én vakkennis bij onder meer de volgende zaken:
- Btw, belastingen en internationale fiscaliteit
- Vastgoedfiscaliteit
- Internationale tewerkstelling
- Fusies en splitsingen
- Structurering van uw vermogen
- Overdracht familiale ondernemingen
- Contracten
Contacteer een juridisch expert
  Lees meer over onze dienst Legal Services


Kantoren

Hasselt
Ilgatlaan 21
3500 Hasselt
+32 (0)11 28 56 99
info@ms-e.be

Herent
Wilselsesteenweg 103
3020 Herent
+32 (0)16 62 29 01 - FAKL
+32 (0)16 40 51 09 - Rediger
fakl@ms-e.be
rediger@ms-e.be

Openingstijden
Maandag - vrijdag
Doorlopend open van 08.00 tot 17.00 uur
Op afspraak: telefonisch